Våra tränare

Eva Sunnanväder
Eva Sunnanväder erbjuder träningsgrupper varannan tisdagar i allt från markarbete, bomövningar och småhinder till mer avancerad hoppning för alla, oavsett tidigare erfarenhet och häst.
Är du intresserad av att träna så hör av dig till Eva på info@shstables.se eller 0702-87 54 67

Eva bor på gården Rosentorp utanför Billinge. Tillsammans med sin sambo Johan driver hon företaget
SH Stables med utbildning och träning av både hästar och ryttare. Hon har tidigare jobbat för flera kända tävlingsryttare både i Sverige och i Tyskland och arbetar i dag för hoppryttaren Anders Lidbäck. Eva tävlar mest unghästar i dag men har tidigare tävlat t.o.m svår hoppning 1.55 m. med segrar och placeringar (bl.a placering i SM, NM) och hon har ridit EM som junior. Hon har fina meriter som Unghäst-VM 3:a, Falsterbo 3:a och Breeders 1:a. Läs mer om Eva och SH Stables här.

Sofia Lindblad
Sofia Lindblad håller enskilda dressyrträningar på måndagar och torsdagar. Hon håller dressyr och markarbetsträning på olika nivåer. Alla är välkomna oavsett utbildningsnivå eller om man är tävlingsintresserad eller inte. Ring Sofia och anmäl ditt intresse på 0707-85 97 21.

Sofia bor tillsammans med sin sambo på gården Gunnaröd utanför Stockamöllan. Hon började sin ryttarkarriär med hoppning och fälttävlan på ponny, med ett DM-silver som största merit, och fortsatte sedan med samma grenar på stor häst där hon tävlade t.o.m 1.30. Numera är det övervägande dressyr för Sofias del och hon har tränat ekipage på olika nivåer i många år. Sofia är även dressyrdomare och överdomare och vid sidan av hästarna driver hon en mindre redovisningsbyrå.
Läs mer om Sofia och Dressyrbyrån här.

Ditte Egholm Nielsen
Ditte är B-tränare och dressyrdomare t.o.m. S:t Georges i både Sverige och Danmark och hon tävlar själv upp till Grand Prix. Hon tränar/har tränat 50 SM-ekipage och 15 internationella ekipage. Hon är lugn och pedagogisk och tar sig an ekipage på alla nivåer, från minsta nybörjare till elitryttare på både ponny och häst.
Om du är intresserad av att träna för Ditte så kontakta Åsa Winsgård 0706-52 73 58.
 

Monica Pehrsson
Monica Pehrsson är auktoriserad C-tränare och domare i dressyr och har själv tävlat upp till Int I. Hon håller träningar för både ponny- och hästekipage. I sin träningsfilosofi anger Monica sitsen samt arbetet med att få en harmonisk häst som viktiga detaljer. Monica kommer till oss ungefär en gång i månaden och om du är intresserad av att vara med så kontakta Eva Sunnanväder på info@shstables.se eller 0702*87 54 67.