Klicka på bilden för att läsa mer om Jessica. Klicka på bilden för att läsa mer om Jessica.
Ryttaren i Fokus

Ryttarens kropp i balans - det handlar i Jessicas filosofi om att musklerna samarbetar på ett optimalt sätt. Om kroppen i avsutten träning byggs upp och tränas för det arbete den ska utföra på hästryggen kommer musklerna av eget muskelminne genomföra sitt arbete helt av sig själv under ridning.

Första delen är teori där vi tillsammans skapar en förståelse för kroppen och hur den behöver tränas för att fungera optimalt på hästryggen. Andra delen är praktisk där vi provar enkla träningsövningar speciellt utformade och anpassade för ryttare.

Jessica - personlig tränare & mental coach - delar med sig av sina erfarenheter och sin filosofi om hur balans, rörlihget och styrka påverkar såväl den egna kroppen som hästens. Hur kan vi med enkla medel och specifika träningsövningar få optimal funktionell kropp till vår sport?

Tillammans med Jessica kommer du under två timmar få kunskap på ett inspirerande och enkelt sätt och få förståelse för hur viktigt det är att träna på rätt sätt för att bli balanserad och stark i sin ridning. 

Välkommen på föreläsning i ridhusets cafeteria tisdag 26/10 kl. 18-20. 

Pris 250 kr för medlemmar och 500 kr för icke medlemmar.
Medlemmar har förtur fram till 12/10, efter det öppnar anmälan för icke medlemmar.

Anmäl till Eva Sunnanväder på 0702-87 54 67 eller evasunnanvader@gmail.com
 

Minst 5 deltagare, max 15.