Grönt kort

Grönt kort!

Behöver du ta Grönt kort så mejla ditt intresse till Anna Rosén, så drar vi igång en kurs så snart det finns tillräckligt många intresserade.

Hästhagens RF är DIN förening

Det är också min förening, och alla andra medlemmars förening. Kort sagt - Hästhagens Ryttarförening är VÅR förening och den blir vad vi gör den till, varken mer eller mindre.

Alla behöver inte lägga ner sin själ och större delen av sin fritid i föreningen, men om alla är med nån gång, t ex ställer upp som funktionär ett par halvdagar per år eller kommer några timmar på en arbetsdag, så blir det inte betungande för någon. Då blir det även lättare för de eldsjälar som är så viktiga i verksamheten, då får de avlastning och uppmuntran och kan känna att allt deras arbete uppskattas och gör nytta för många.

Man kan välja att vara med i Hästhagens Ryttarförening för att kunna lösa licens och/eller för att ha tillgång till ett ridhus och kanske en tränare. Utöver det så kan man också välja att vara med i en förening som finns där för sina medlemmar, med en social och ofta mycket rolig verksamhet där vi träffas kring vårt stora gemensamma intresse.

Alla är välkomna i gemenskapen, det spelar absolut ingen roll vem du är eller vilken häst du har (du behöver inte ens ha en  häst). Du behöver absolut inte vara tävlingsryttare eller ägna dig åt någon speciell ridsportgren och du behöver inte känna andra i föreningen i förväg. Någonstans ska man börja och om du bara vill vara med så tar de som är "gamla i gamet" hand om dig och hjälper dig tillrätta.

Vi kan med gemensamma krafter, och endast så, se till att Hästhagens Ryttarförening fortsätter vara en mötesplats som står för gemenskap och glädje. Så sluta tveka nu - KOM MED!!!