Dressyrkommittén!

Vi diskuterar hur vi kan utveckla Hästhagens dressyrtävlingar m.m. 
Fler medlemmar är välkomna i gruppen! 
 
Våra möten i korthet: 
Möte nr 1
1/7 19.00 Härf
Alla intresserade möttes och vi pratade lite om vad vi vill framöver. Framför allt gällande Öresundsspelen.
Möte nr 2 20/8 19.00 Härf 
Christel Wiberg som varit otroligt hjälpsam genom åren i Öresundsspelen bjöds in för att vi skulle diskutera våra tankar från föregående möte. 
Möte nr 3 äger rum under SM i HBG den 2/11-2019 kl.11.00
Samling på Härf kl. 10.00 för samåkning!
Vi träffade där Annica Lund som är nationell samordnare dressyr, paradressyr, working equitation för häst och ponny, jobbar även med TR -frågor, tävlingstermin/propositionshantering dressyr, para, WE häst/ponny, allsvenskor i dressyr häst/ponny, ponnydressyrallsvenskan. 
Hon var väldigt positiv till vår dressyrtävling för ponny samt vårt initiativ att vilja utveckla vår tävling/förening. 
Vi blev tilldlade OBS tävling i påsk 
På fördelningsmötet Skånes Ridsportsfpörbund fick vi även finalen till Ridsportsallsvenskan till vår dressyrtävling i maj. 
Möte 4 7/1-2020 kl. 18.00
Vi beslutade att skriva proppen till Öresundsspelen 4 februari (några i gruppen), diskuterade det nya med TDB och betalningar. Det bestämdes att vi skulle försöka ha knappare till alla skrivare om möjligt. Vi skall kolla om det är möjligt skicka protokollen via mail till de tävlande. 
Vi diskuterade funktionärer och kom fram till att den jakten skulle börja så snart som möjligt då vi nu kommer att behöva fler funkisar. 
Vi diskuterade cafeteriagrupper där var grupp ansvarar för sin dag och hela processen. Vi pratade om nya lunchalternativ. 
Vi pratade om lagtävlingar och vad vi kan ha för lag i vår då intresset har varit svalt från medlemmarna. Vi borde kunna ha ett lag i Ridsportsallsvenskan där vi håller i finalomgången på vår majtävling. 
Möte 5 17/3-2020 kl. 18.00 med möjlighet att justera tiden i messengergruppen
 

Medlemmar!

* Marie Fransson
* Sofia Lindblad
* Kari Lawe
* Britt-Marie Persson
* Jenny Kuusk
* Elisabeth Rappe
* Åsa Winsgård

Fler är såklart välkomna!